Ons verhaal

Geïnspireerd door mijn reizen naar plaatsen als Thailand, China en Griekenland ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb ik rijke kleuren, ingewikkelde details en ontwerpen omarmd. Voor Pink Boutique shop en verzamel ik de beste labels en ontwerp ik onze eigen prints.

“Ik probeer Pink Boutique die je-ne-sais-quoi kwaliteit items te geven die zo moeilijk te vinden zijn.”

Pink Boutique is een Antwerpse winkel en webshop die zorgvuldig geselecteerde producten en merken aanbiedt. Winkels waar vrouwen items vinden die uniek, kwalitatief goed, vrouwelijk en betaalbaar zijn.

Wij helpen u graag verder en voor aanbevelingen kunt u contact met ons opnemen.

Love
– Founder Paula de Jong.

Ons verhaal

Let's go shopping!

Shop hier onze nieuwste collectie

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bij Pink willen we dat onze fashion items net zo mooi van binnen zijn als van buiten. Daarom kiezen wij producten uit waar we ons goed bij voelen en die passen bij onze lifestyle. Natuurlijke materialen, van een uitzonderlijke kwaliteit waar geen chemicaliën aan toegevoegd zijn.We werken samen met voornamelijk merken uit Nederland en Belgie waarbij sustainability een hoge prioriteit heeft. We investeren veel tijd in het vinden van de mooiste merken, in binnen- en buitenland. Wanneer we een merk met een mooi verhaal tegenkomen testen wij het product uitvoerig voordat het in onze collectie zal worden opgenomen. Door onze ruime kennis van duurzame producten vertrouwen onze klanten onze know how.