THE STORY OF PINK​

Welkom bij Pink, dé fashion boutique in Antwerpen met alles om jouw fashion hart aan op te halen. Dagelijks staat ons styling-team voor je klaar om de perfecte outfit voor je samen te stellen, jouw te adviseren, om te zorgen dat je met een Smile de deur uit gaat.

Bij Pink zijn we meer dan alleen een fashion boutique, we willen jou meenemen in ons verhaal, onze reizen laten voelen en de passie voor styling met je delen. Dat we zo veel mogelijk van duurzaam en natuurlijk houden, mooie stoffen en prachtige producten.

See you at Pink!

1

Let's go shopping!

Shop hier onze nieuwste collectie

_70A6102

Duurzaamheid

Bij Pink willen we dat onze fashion items net zo mooi van binnen zijn als van buiten. Daarom kiezen wij producten uit waar we ons goed bij voelen en die passen bij onze lifestyle. Natuurlijke materialen, van een uitzonderlijke kwaliteit waar geen chemicaliën aan toegevoegd zijn.We werken samen met voornamelijk merken uit Nederland en Belgie waarbij sustainability een hoge prioriteit heeft. We investeren veel tijd in het vinden van de mooiste merken, in binnen- en buitenland. Wanneer we een merk met een mooi verhaal tegenkomen testen wij het product uitvoerig voordat het in onze collectie zal worden opgenomen. Door onze ruime kennis van duurzame producten vertrouwen onze klanten onze know how.